Home oud

Zorgboerderij Vlist biedt woonruimte en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. In een groenrijke omgeving met paarden, geiten, schapen en koeien kunnen ze zich ontplooien en meewerken in het boerenbedrijf.

Wonen

In onze zorgboerderij zijn 15 appartementen. Ieder appartement heeft een eigen douche, toilet en een pantry. In de boerderij is een gezamenlijke woonkeuken om in te koken en samen te zijn.
Lees verder

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van grote betekenis voor mensen met een beperking en een waardevolle aanvulling op de professionele zorg. Zorgboerderij Vlist biedt gevarieerde mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.
Lees verder

De koningin op de zorgboerderij

In 2009 bezocht Koningin Beatrix Zorgboerderij Vlist. In de stromende regen kwam ze aan. Het werd een bijzondere dag op de zorgboerderij. Ook de burgemeester, de commissaris van de koningin en natuurlijk personeel en vrijwilligers waren aanwezig.

De koningin toonde zich erg betrokken en was goed op de hoogte. Iedereen is aan het woord gekomen en er was ook veel aandacht voor de bewoners, die allemaal aan het werk waren.
Lees verder