Theetuin

Geniet van de prachtige polders van Vlist en omstreken. En rust uit op de zorgboerderij in Vlist voor een heerlijke kopje thee mét. Daarnaast kunt u bij onze zwarte schuur streekproducten, zelf gemaakte taarten of producten uit onze eigen tuin en boomgaard kopen. De bediening van de theetuin is mede in handen van de bewoners van Zorgboerderij Vlist. Deze zorgboerderij is een WlZ-erkende zorgonderneming voor mensen met een verstandelijke beperking. De werkzaamheden in de theetuin maken onderdeel uit van hun dagbesteding. Kom eens langs en laat u verbazen… én verwennen.

Geniet van de omgeving
In de omgeving is volop gelegenheid om te fietsen en te wandelen. Historische stadjes als Schoonhoven en Haastrecht zijn zeer de moeite waard eens te bezoeken.

De basis van dit prachtige initiatief is ooit gelegd door Greet Jansen – van der Vlist die helaas in december 2012 op 55-jarige leeftijd is overleden.

IMG_2750

Theetuin “Bij de zwarte schuur”
West Vlisterdijk 41
2855 AJ Vlist
Telefoon: 0182 501 723

Theetuin “Bij de zwarte schuur” is op aanvraag geopend voor groepen, graag even bellen om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!!