Geen categorie

Mona Keijzer (CDA) eet een hapje met ons mee…

Op maandag 10 november j.l. bracht CDA-Kamerlid Mona Keijzer een bezoek aan de Krimpenerwaard. Om vijf uur ‘s middags mochten wij haar op de Zorgboerderij ontvangen. Daar heeft ze uitgebreid met alle jongens gesproken en een rondleiding gekregen waarbij de kamers van Rowan en Erwin van Beek uitgebreid werden bekeken. Ook het huis van Bas en Chris werden door haar bezocht en bewonderd.

Als klap op de vuurpijl schoof ze tijdens het avondeten bij ons aan en liet ze zich de bruine bonen, aardappelen, sla en het speklapje goed smaken. En eerlijk is eerlijk, het was ook erg lekker!

Ze was erg nieuwsgierig naar alle jongens en hun werkzaamheden. Ze stelde veel vragen en bleek erg onder de indruk van alle activiteiten. Ze sprak daarom ook haar waardering uit over het functioneren op de Zorgboerderij en vond alles er prachtig uitzien. Altijd fijn om te horen, zeker van een Tweede Kamerlid.

Daarna vertrok Mona weer om in Slothoven Bergambacht een lezing te geven over de veranderingen in de zorg. Al met al zijn we trots op dit belangrijke bezoek en hebben we met z’n allen van haar aanwezigheid genoten.

DSCN3483

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.