Geen categorie

NLdoet opnieuw een groot succes

[intro]Zaterdag 21 maart 2015 heeft Zorgboerderij Vlist weer deelgenomen aan de nationale vrijwilligersactie NLdoet. Een 30 tal vrijwilligers heeft op deze dag weer enorm veel werk verzet waar de Zorgboerderij en haar bewoners ook het aankomende jaar weer veel plezier van zullen hebben.[/intro]

De dag werd geopend met een mooie verrassing. De Stichting Vrienden kreeg uit handen van een vertegenwoordiger van het Rabobank stimuleringsfonds een cheque uitgereikt vanNL DOET!2 (2) maar liefst €1160,00 t.b.v. het huiskamerproject. Samen met het bedrag wat ter beschikking is gesteld door de gereformeerde kerk uit Haastrecht is hiervan een prachtige nieuwe bank gekocht voor in de huiskamer.

Na het welkom en verdelen van de klussen ging een ieder goedgekleed tegen de kou en de wisselende buien aan de slag. In één dag werd onder andere de kapschuur van een nieuw verflaagje voorzien. Ook in de boerderij zijn diverse muren geverfd en zijn er allerhande kleinere klussen uitgevoerd. Daarnaast werd een terras gelegd, een konijnenhok en een violière getimmerd en er werd met betonnen omsluitranden een bloemenbak aangelegd. Ook werden gevels gereinigd, de paddock hersteld en algemeen straatwerk uitgevoerd.

Tussen de middag werd de door diverse vrijwilligers voorbereidde lunch, die bestond uit soep en heerlijke boterhammen, gezamenlijk genuttigd.

Rond de klok van vier uur werden de laatste klussen afgerond en het resultaat bekeken. De conclusie luidde dat er net als vorig jaar veel werk verzet is en we kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.