Geen categorie

Zingen op de sloep

Zaterdag 21 september vond op de Reeuwijkse plassen de jaarlijkse sloepentocht plaats voor mensen met een verstandelijke beperking. De tocht werd georganiseerd door Lionsclub Krimpenerwaard, met Rob de Nijs als initiator. Zeven jongens van onze zorgboerderij deden mee.

Zingende deelnemers
In totaal zorgden tachtig deelnemers, twintig begeleiders, een aantal vrijwilligers, de sponsors en leden van de organiserende Lionsclub Krimpenerwaard voor een vrolijke bedoening op de Reeuwijkse plassen. De tocht bestond uit zestien sloepen, waarop karaokesets aanwezig waren. De deelnemers zongen uit volle borst mee met de Nederlandstalige muziek. En de passanten op het land zwaaiden lachend toe.

Verrassingen
Om 13:00 uur stond er aan land een lunch klaar met soep en broodjes kroket. Dat was ook dit jaar weer smullen. Lionsclub Krimpenerwaard zorgde voor nog veel meer leuke verrassingen. Zo kregen alle deelnemers een medaille en een goedgevulde goody bag.

Bedankt
Onze jongens kwamen vrolijk en tevreden weer terug op de boerderij. Ze willen bij dezen de Lionsclub Krimpenerwaard en alle sponsors bedanken voor deze onvergetelijke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.