Geen categorie

Een mooi artikel in OnderNamen

In het magazine OnderNamen komen ondernemers, bedrijven en (lokale) overheidsinstellingen die in de Lopikerwaard gevestigd zijn aan het woord. Ook wij kregen bezoek van een journaliste met fotograaf. Het interview dat volgde heeft een prachtig artikel in het blad opgeleverd waarin wij ons verhaal goed kwijt konden. Door te klikken op de bijgaande afbeeldingen kunt u het hele artikel lezen.

Een gedachte over “Een mooi artikel in OnderNamen

 • Beste Ben, beste heer Van de Vlist,

  Vorig jaar hadden wij ook het genoegen om een artikel in ondernamen te mogen hebben en ook nu weer is het ondernamen gelukt om een leuk artikel te schrijven. sinds enkele maanden hebben wij ook de mogelijkheid om mensen met een AWBZ indicatie te mogen begeleiden, geen woonopvang zoals u ook gerealiseerd heeft maar begeleiding zodat we mensen met een beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt toch aan een leuke vorm van begeleiding op de arbeidsmarkt kunnen bieden.

  Als reintegratiebureau hebben we veel te maken met een bepaalde doelgroep die allemaal een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt, maar deze doelgroep is nog lastiger te plaatsen bij reguliere werkgevers, daarom hebben wij de mogelijkheid geregeld hier ook wat mee te kunnen doen. Het is echter nog niet helemaal van de grond gekomen, we hebben op dit moment een 10-14 mensen in begeleiding die we met enige moeite proberen terug te krijgen op de arbeidsmarkt en dat kost meer tijd dan normaal, de crises is niet helemaal behulpzaam hierbij.

  Maar voor 2014 wil ik dit wel op gaan zetten en echt handen en voeten gaan geven. Graag kom ik met u in contact om te zien waar ik rekening mee moet houden in contact met de zorgkantoren en mogelijkheden met betrekking tot cliënten die we graag begeleiden naar een leuke, voor hun passende werkplek.

  Met vriendelijke groet,

  Nelleke Galesloot
  dijk Arbo en re-integratie BV
  06-29463133

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.