Geen categorie

NLdoet 2014

De nationale vrijwilligersactie NLdoet pakte ook dit jaar positief uit voor Zorgboerderij Vlist. Veertig vrijwilligers staken afgelopen zaterdag, 22 maart 2014, hun handen uit de mouwen. Wethouder Bart Crouwers zorgde daarom voor een fijne verrassing.

Werkzaamheden
De vrijwilligers fristen de boel weer keurig op. Ze verfden, zaagden en poetsten. De zorgboerderij blinkt dan ook weer aan alle kanten. Verder zijn de paardenboxen betimmerd en is er een volière gebouwd. Ben van der Vlist, bestuurder én initiatiefnemer van de Stichting Agrarische Zorgonderneming Vlist, is tevreden met het resultaat: “Vrijwilligers voeren klussen uit waar we zelf niet aan toekomen,” legt hij uit. Daarnaast was het zowel voor de bewoners en begeleiders als voor de vrijwilligers een erg gezellige dag.

Bezoek van de wethouder
Wethouder Bart Crouwers beloonde namens het gemeentebestuur de inzet van de vrijwilligers met een heerlijke NLdoet-taart. Ben van der Vlist leidde de wethouder rond en vertelde over de bewoners, appartementen en werkzaamheden. De komst van de wethouder werd zeer gewaardeerd. De begeleiders en medewerkers van Zorgboerderij de Vlist kijken terug op een geweldige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.